Spoed en kritieke patiënten

Iedere kliniek krijgt weleens te maken met spoedpatiënten. Van een hond die een mergpijp om zijn kaak heeft zitten tot een opgezwollen kat die door een wesp is gestoken. De zorg die deze dieren nodig hebben is vaak onverwachts en ontregelend en kan daardoor behoorlijk wat stress geven in je kliniek. Zeker wanneer patiënten in levensbedreigende situaties verkeren, loopt de druk op. 

Om met deze situaties adequaat om te gaan en je zelfvertrouwen, kennis en kunde te vergroten, hebben we in samenwerking met onze eigen AniCurians deze cursus ontwikkeld. In 2 dagen ga je alles leren over wat is een echte spoedpatiënt? Wat kun je beter wel en wat kun je beter niet doen? Ook leer je praktische handelingen uit te voeren zoals branules plaatsen, wondverbanden aanleggen, zuurstoftherapie geven en nog veeeel meer! 

Lijkt dit je wel wat?! Klik dan op aanmelden onderaan deze pagina!

 

Je kan je alvast inschrijven, zodra er meer bekend is over het exacte programma wordt je per mail op de hoogte gebracht. Let op: om elke kliniek de mogelijkheid te geven paravets of assistenten mee te laten doen, geldt een maximum van 2 paravets per vestiging. 

Onderwerpen
o Plaskater
o MDV
o Hemoabdomen
o Trauma
o Benauwde patient

Doelgroep

Paraveterinairen (NL) en Dierenartsassistenten (BE)

 

Data

De cursus wordt in 3 groepen gegeven

Groep 1
1 oktober & 5 november | 9.30-16.30

Groep 2
2 oktober & 6 november | 9.30-16.30

Groep 3
3 oktober & 7 november | 9.30-16.30

 

Trainer

NTB

 

Kosten

Gratis

 

Tijdsinvestering

2 dagen

 

Nascholingspunten

12

 

Locatie

Omgeving Amsterdam

 

About this course

-

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.