Oorcytologie BE

Onderwerpen

Versterk uw Expertise in Otitis Externa!

Dechra en Covetrus nodigen je graag uit om je kennis van Otitis Externa bij de hond te verbeteren. Tijdens deze praktische workshop krijg je inzichten en versterken we je praktische vaardigheden die je zullen helpen in het management van dit veelvoorkomende probleem in de praktijk.

Wat kunt u verwachten:

1. Otitis management: Vanessa Deboutte en Debora Calis zullen je door elke fase van het management van otitis leiden, van diagnose tot behandeling.

2. Praktische Oefeningen: Dompel jezelf onder in een praktische workshop gericht op het verfijnen van je cytologievaardigheden en het verbeteren van je kennis om specifieke gevallen van Otitis effectief te behandelen. Neem zelf stalen mee van otitispatiënten uit je eigen praktijk (plus voorgeschiedenis, al ingestelde behandelingen).

3. Voorbereiding op verandering: Met het nakende nieuw antibioticabeleid in september 2024, zullen we het verantwoord gebruik van antibiotica in otitis-gevallen bespreken, waarbij wordt gezorgd voor naleving en optimale patiëntenzorg.

Het is essentieel dat we voorop blijven lopen in het verantwoord en effectief management van aandoeningen zoals Otitis Externa. Deze workshop is jouw kans om uw vaardigheden aan te scherpen en u voor te bereiden op het evoluerende landschap binnen de diergeneeskunde.

Reserveer uw plek voor - Beperkte plaatsen beschikbaar!


Doelgroep 

Dierenartsen

Data

Dierenarts | 11-6-2024 | 13:00-18:00

De dag heeft een ontvangst om 12.30uur met broodjes

 

Trainers

Vanessa Deboutte (De Ark)
Debora Calis (Randstad)
Covetrus – praktische sessie rond de microscoop

 

Kosten

Deze cursus wordt kosteloos aangeboden door AniCura en Dechra

De kliniek zal vanuit het Centrale team van AniCura een doorbelasting ontvangen na afloop van de cursus.
In het veld met de gevraagde factuurgegevens mag je de adresgegevens van de kliniek invullen en bij BTW nummer mag je 1 invullen.

 

Tijdsinvestering 

 5 uur

 

Nascholingspunten 

8.5 EBP

 

Locatie

11-06-2024
Van der Valk Nazareth
Autosnelweg E-17
9810 Nazareth (Gent)

 

About this course

Industrieweg 135, 3583, Beringen
-

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.