Kära djurägare! För att minska smittorisken ber vi er som visar minsta förkylningssymptom eller känner oro för smitta att ringa oss innan ni besöker oss så gör vi en plan för ert besök. Läs mer kring vad som gäller här.

AniCura udnævner Jonas Maltha till Markedschef i Danmark

Pressmeddelande

AniCura, førende inden for kvalificeret behandling og pleje, af selskabsdyr, udnævner Jonas Maltha til markedschef for dyrehospitaler og dyreklinikker i Danmark. Stillingen er nyoprettet med det formål at styrke de mange strategiske og operationelle fordele, der kommer af at være del af en større virksomhedsgruppe.

Jonas Maltha har lang erfaring i udvikling af store og mindre virksomheder, og har de seneste år arbejdet med innovation og produktudvikling hos DONG Energy. Før dette har Jonas været IT entreprenør og konsulent hos McKinsey, hvor han arbejdede med at udvikle og styrke virksomheder på tværs af industrier og brancher. Jonas er civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet.

Hos AniCura vil Jonas udgøre en vigtig brik i udviklingen af det danske marked, understøtte best practice vidensdeling og fungere som brohoved mellem koncernledelsen og de danske virksomheder. En opgave Jonas ser meget frem til.

“Jeg har altid været motiveret af virksomheder og brancher i udvikling og dyrepleje er et meget interessant område i stor forandring. AniCura står i dag stærkt med en række ledende hospitaler og klinikker i Danmark med en loyal kundegruppe og store ambitioner om udvikling og vækst. Det er en fantastisk mulighed og jeg glæder mig til at blive del af det”, siger Jonas Maltha.

”Vi hilser Jonas varmt velkommen til os i AniCura. Jeg er sikker på, at Jonas kompetencer og erfaring vil bidrage positivt til udviklingen af AniCura og fremtidens dyrebehandling i Danmark”, udtaler Peter Dahlberg, VD och koncernchef hos AniCura.

Jonas Maltha tiltrådte som markedschef den 1 februar 2015.

Om AniCura
AniCura er førende inden for kvalitetsbehandling og pleje, af hund, kat og andre selskabsdyr. Selskabet opstod ud fra idéen om, med fælles ressourcer, at kunne tilbyde en bedre dyrlægebehandling og pleje af kæledyr. I 2011 blev AniCura etableret som den første sammenlægning af dyrehospitaler i Norden, og er i dag et forbillede inden for specialiseret dyrlægebehandling, og en værdsat partner for dyrejere og henvisende dyrlæger i Nordeuropa.

AniCura tilbyder et komplet udbud af medicinske og kirurgiske ydelser. Dette omfatter alt fra forebyggende behandling og grundlæggende sygepleje, til avanceret diagnostik, intensiv pleje og -behandling samt kirurgiske indgreb. AniCura tilbyder desuden genoptræning, fysioterapi og foderrådgivning, samt udvalgte plejeprodukter og dyrefoder.

Selskabet består af flere af Europas mest velrenommerede dyrehospitaler og dyreklinikker, og tilbyder dyrlægebehandling og pleje af kæledyr på 75 steder, og har over 1250 ansatte, heraf 400 dyrlæger. AniCura modtager årligt mere end en halv million patienter, og er en førende uddannelses- og henvisningsinstans.

AniCura ejes af et større antal medarbejdere, Stiftelsen Djursjukhus i Stor-Stockholm, Fidelio samt Nordic Capital.

Få mere information på www.anicuragroup.com