Kära djurägare! För att minska smittorisken ber vi er som visar minsta förkylningssymptom eller känner oro för smitta att ringa oss innan ni besöker oss så gör vi en plan för ert besök. Läs mer kring vad som gäller här.

Flere hunde og katte i København – Danmarks største dyrehospital bygger til

Pressmeddelande

Antallet af hunde og katte i København vokser. Danmarks største smådyrshospital, AniCura Københavns Dyrehospital, får nu markant flere lokaler for at følge med det stigende antal henvendelser.

Antallet af hunde- og katteejere i hovedstadsområdet vokser. Samtidig stiller ejerne større krav til behandlingen af deres kæledyr, der ofte betegnes som en del af familien.

Det forklarer Danmarks største behandler af hunde og katte, AniCura Københavns Dyrehospital. Hospitalet har som følge heraf nu påbegyndt en totalrenovation af hospitalets ejendom. Desuden bygger virksomheden ud med 435 kvadratmeter for at få endnu flere faciliteter.

Behandler årligt 15.000 dyr

“Igennem de seneste år er der kommet flere hunde- og katteejere i København og omegn. Det har medført, at vi får stadig mere arbejde og har masser af behandlinger hver eneste dag. Københavnerne er følelsesmæssigt nært knyttet til deres dyr og stiller rigtig store krav til vores behandling. Udvidelsen giver os mulighed for at gennemføre flere operationer, så vi kan behandle flere dyr. Herudover vil vi kunne løfte nye, langt mere specialiserede behandlinger, som vi ikke kan i dag,” siger dyrlæge og adm. direktør hos AniCura Københavns Dyrehospital, Jens Eslau.

AniCura Københavns Dyrehospital behandler hvert år omkring 15.000 hunde og katte. Hovedparten kommer fra københavnsområdet og behandles f.eks. for benbrud, fordi de er kommet til skade i trafikken, tandproblemer og mange andre sygdomme.

Mindre ventetid

De nye rammer betyder, at hospitalet får flere konsultationsrum, hvilket vil give kæledyrene en hurtigere og bedre behandling samt reducere ventetiden i receptionen. Dertil bliver designet af rummene og ventefaciliteterne mere indbydende.

For det første ønsker AniCura Københavns Dyrehospital at tage endnu bedre imod kunderne med et lysere og mere moderne indeklima. For det andet skal designet af det nye hospital underbygge dyrlægernes høje faglighed og seriøsitet samt den varme og empati, de altid tilbyder kunderne.

Bløde værdier i højsædet

“Kæledyrsejere køber ikke kun kompetencer, de køber også personer, der elsker at arbejde med dyr, og som kan give deres dyr tryghed. Det er præcis efter den opskrift, at vi arbejder med dyr, og det vil gerne være sikker på, at kunderne bider mærke i allerede, når de sætter benene i receptionen,” siger Jens Eslau.