Kära djurägare! För att minska smittorisken ber vi er som visar minsta förkylningssymptom eller känner oro för smitta att ringa oss innan ni besöker oss så gör vi en plan för ert besök. Läs mer kring vad som gäller här.

AniCura utnevner Øyvind Johnsen Brøgger til Forretningsområdesjef Norge

Pressmeddelande

AniCura, ledende innen høykvalitativ veterinærmedisin for kjæledyr, utnevner Øyvind Johnsen Brøgger til Forretningsområdesjef Norge. Stillingen er nyopprettet etter sterk vekst siden AniCuras etablering i Norge 2012, med fokus på å sikre de betydelige strategiske og operasjonelle mulighetene for videre utvikling.

Øyvind har lang erfaring med å utvikle vekststrategi og gjennomføre verdiskapningsinitiativer på tvers av ulike industrier. De seneste årene har han jobbet som management konsulent i Bain & Company i Oslo, med fokus på selskaper som leverer produkter og tjenester til konsumentmarkedet. Før det jobbet Øyvind som management konsulenti Accenture Strategy i London. Øyvind har en Bachelor of Science fra London School of Economics.

I AniCura kommer Øyvind blant annet til å fungere som et bindeledd mellom forretningssjefene og konsernledelsen, og jobbe med forretningssjefene på tvers av klinikker for å maksimere verdien av medlemskap i AniCura. Dette er noe han gleder seg til.

”Jeg vet av egen erfaring hvor mye det kan bety med god veterinærmedisin, og jeg har stor tro på at dyreklinikkene i AniCura sammen står sterkere til å utvikle et enda bedre tilbud i fremtiden til både pasienter og kunder. AniCura har noen av Nordens beste dyreklinikker, en sterk ledelse og fremtidsrettede eiere, så i første omgang ser jeg veldig frem til å lære av disse og sette meg godt inn i virksomheten. Jeg vet også at det finnes spennende planer for fremtiden, så jeg gleder meg til å bidra på denne reisen”, sier Øyvind.

”Vi hälsar Øyvind varmt välkommen till vår familj. Med sin kompetens och erfarenhet är jag övertygad om att Øyvind kommer att bidra till att stärka utvecklingen inom AniCura och vara med att skapa framtidens djursjukvård”, säger Peter Dahlberg, VD och koncernchef AniCura.

Øyvind Johnsen Brøgger tiltrår som Forretningsområdesjef Norge 1 september 2014.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Peter Dahlberg, Administrerende Direktør og Konsernsjef AniCura, +46 730 505 050

Om AniCura
AniCura er ledende innen høykvalitativ veterinærmedisin for hund, katt og øvrige kjæledyr. Foretaket ble født ut fra ideen om å skape en bedre veterinærmedisin ved å samle ressursene. AniCura ble etablert ved den første sammenslåingen av dyresykehus i Norden i 2011, og er i dag det eneste nordiske veterinærmedisinske foretaket med eksklusivt fokus på kjæledyr.

AniCura har et komplett tilbud av medisinske og kirurgiske tjenester og behandlinger. Det omfatter alt fra forebyggende pleie og grunnleggende omsorg, til avansert og spesialisert diagnostikk, intensivpleie og kirurgiske inngrep. Vil tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsrådgivning.

Foretaket består av flere av Nordens best ansette dyresykehus og dyreklinikker, tilbyr veterinærmedisin ved 60 avdelinger og har over 1000 ansatte. AniCura tar årlig imot en halv million pasienter og er en ledende utdannelsesinstitusjon og henvisningsinstans.

AniCura eies av et stort antall ansatte, Stiftelsen Djursjukhus i Stor-Stockholm, det svenske investeringsselskapet Fidelio samt Nordic Capital.

www.anicuragroup.com