Föreläsning i katthantering

Den 15/5 bjuder AniCura Västra Djursjukhuset i samarbete med
Ceva
in till en föreläsning i katthantering.

printanicuracats255siberiankittensfbcoverphoto.jpg


Vi vet att veterinärbesök kan vara väldigt stressande för våra kattpatienter men även resan till kliniken, väntan i väntrum, undersökningsrummet, undersökningen, eventuell provtagning, väntan vid kassan och hemfärden. Utöver att det är stressande för katten kan det också försämra och försvåra de undersökningar vi vill göra och även påverka fynd såsom blodprovssvar och blodtryck. Allt detta är de flesta av oss väl medvetna om men hur bra är vi egentligen på att möta våra kattpatienters behov, vara cat-friendly och göra upplevelsen så optimal som möjligt?

Jennie Wahlqvist, leg DSS föreläser om katthantering och ger handfasta tips och trix om hur man kan jobba mer kattvänligt för att ge kattpatienterna en bättre klinikupplevelse och underlätta undersökning och provtagning. Jennie är legitimerad DSS med många års yrkeserfarenhet och jobbar främst (och helst) med våra kattpatienter. Jennie har också ett certificate in Feline Nursing från ISFM och har vidareutbildat sig inom etologi på universitetsnivå. 
Ceva kommer presentera information om några av sina produkter som fokuserar på katter.

Föreläsningen riktar sig till djurvårdare, djursjukskötare, växelpersonal och receptionister. 
Veterinärer är välkomna i mån av plats, vill du som veterinär stå på kölista så vänligen maila på: emma.lindblad.astrom@anicura.se

Tid & plats: Den 15 maj träffas vi i föreläsningssalen på andra våningen på AniCura Västra Djursjukhuset.
Kl 17.30 kommer det serveras enklare mat, föreläsningen startar kl 18.00 och vi håller på till ca kl 19.45 inkl kaffepaus.


Varmt välkomna!
 
 


PS. Tipsa gärna dina kollegor!

Antalet platser är begränsat och sista anmälningsdag 10 maj 2024

About this course

August Barks gata 8, 421 32, Västra Frölunda
-

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.