Dear pet owner! For your and our sake we kindly ask you with symptoms of a cold to postpone your visit. Read more here

Veterinär med internmedicinsk specialiskompetens till AniCura Kalmarsund


About the job

Tjänsten innebär arbete framför allt på vårdavdelningen och polikliniken på AniCura Läckeby djursjukhus som ingår i AniCura Kalmarsund. Hos oss arbetar du både under eget ansvar samt i team, tillsammans med djursjukskötare och djurvårdare. Du får stort ansvar i vidareutvecklingen av vår internmedicinska verksamhet samt möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanande miljö. 

Your profile

Vi söker dig med specialistkompetens och med en internmedicinsk inriktning. Som person är du driven och engagerad inom de veterinärmedicinska frågorna och har ett genuint intresse för vidareutveckling inom djursjukvård. Förutom den medicinska utvecklingen arbetar vi för att nå en hög servicegrad mot våra patienter och djurägare, vilket du bör tycka är en viktig del av arbetet. Du är en problemlösare som har lätt för att samarbeta med andra och fokusera på uppgiften under tidvis pressade situationer.

Application and contact

Välkommen med din ansökan till Jennie Anderberg, HR-chef jennie.anderberg@anicura.se

För frågor är du välkommen att kontakta

Anna Lindberg (veterinärchef), anna.lindberg@anicura.se 0734-34 75 72

Kristina Johansson (chefsveterinär), kristina.johansson@anicura.se

Monica Landström (facklig företrädare, veterinärer), monica.landstrom@anicura.se

Location

Läckeby

Application deadline Recruitment is continuous

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.