Dear pet owner! For your and our sake we kindly ask you with symptoms of a cold to postpone your visit. Read more here

Operationssjuksköterska till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen


About the job

Nu söker vi en operationssjuksköterska till vårt regiondjursjukhus som ska dela sin tid mellan operationsavdelningen och sterilcentrum. Du kommer att tillhöra ett team bestående av ytterligare en operationssjuksköterska och en steriltekniker. Vi vidareutvecklar arbetsuppgifterna och arbetssättet just nu och operationssjuksköterskan är en viktig länk för att våra kirurger ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på allra bästa sätt. Du arbetar måndag till fredag och tjänsten är en heltidstjänst.

Your profile

Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll, som triggas av utmanande fall och som tycker att det skulle vara intressant att använda sina kunskaper i en ny bransch. Du är legitimerad operationssjuksköterska med några års erfarenhet av operation och sterilcentrum och har ett genuint intresse av att arbeta i professionella team och leverera hög kvalitet. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt, även i stressiga situationer, är viktiga för att du ska trivas hos oss. 

Application and contact

Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten.

Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Mikko Eneberg 072-220 57 85. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se senast den 20 december 2017.

Välkommen med din ansökan!

Contact person

Mikko Eneberg

mikko.eneberg@anicura.se

072-220 57 85

Application deadline 2017-12-20

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.