Dear pet owner! For your and our sake we kindly ask you with symptoms of a cold to postpone your visit. Read more here

Neurologisköterska till AniCura Kalmarsund


About the job

Som neurologisköterska/djursjukskötare hos oss arbetar du både under eget ansvar samt i team, tillsammans med veterinär och djurvårdare. Rollen som neurologisköterska är på cirka 50% med huvudplacering på AniCura Kalmar djursjukhus, där du tillsammans med ansvarig veterinär; EVCN diplomate och steg 2 aspirant, ansvarar för neurologipatienter och blir en del av utvecklingen av neurologiverksamheten. Övrig tid arbetar du på andra avdelningar inom AniCura Kalmarsund. Dina uppgifter som neurologisköterska är varierande och kan bestå av allt från generell omvårdnad och behandling av djuren, telefonuppföljning av neurologiska patienter, assistans vid operationer eller akutinsatser tillsammans med veterinär. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanande miljö där ingen annan dag är den andra lik. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med generösa förmåner.

Your profile

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med intresse inom neurologi. Du sätter kvalitet och service främst och är intresserad av att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket men detta är inget krav då stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och högt ansvarstagande. Som person är du positiv och engagerad samt klarar att hålla fokus i pressade situationer. Du har ett genuint intresse för utvecklingen inom djursjukvård och tycker om mötet med alla typer av människor och deras djur.

Application and contact

Välkommen med din ansökan till HR-chef Jennie Anderberg jennie.anderberg@anicura.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta

Sofia Allberg (tillsättande chef), sofia.allberg@anicura.se 0734-34 75 82

Camilla Hecht (facklig företrädare) camilla.hecht@anicura.se 0734-34 75 22

Sofie van Meervenne (veterinär, neurolog) sofie.van.meervenne@anicura.se

Location

Kalmar

Application deadline 2017-09-24

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.