Dear pet owner! For your and our sake we kindly ask you with symptoms of a cold to postpone your visit. Read more here

Nattjänst, legitimerad djursjukskötare till AniCura Falu Djursjukhus


About the job

Vi söker dig som vill arbeta på en nattjänst hos oss på AniCura Falu Djursjukhus. Nattjänst innebär att du har en arbetstidsförkortning till 34 timmar i veckan på heltid och att de flesta av dina pass är förlagda på natten. Tjänsten innehåller dock även regelbundna pass på dagen för att säkerställa och stärka din medicinska kompetens samt för att stimulera delaktigheten i arbetet och de rutiner som bedrivs på dagtid.

På natten är intaget stängt och arbetsuppgifterna är i huvudsak omvårdnad och behandling av våra inneliggande patienter. Därtill ingår även att sköta en del tvätt och fylla på förråd och skåp så att djursjukhuset står redo att ta emot nya patienter nästkommande dag. Vid behov utförs även operationer nattetid och det är därför önskvärt att du har anestesikompetens.

Arbetet är förlagt både vardagar, helger och storhelger.

Your profile

Vi söker dig som är leg. djursjukskötare och som vill arbeta hos oss på AniCura Falu Djursjukhus. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, vilja att ständigt utvecklas och förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga för oss. 

Då man arbetar ensam på nätterna så är det viktigt att du kan arbeta självständigt, är bra på att prioritera och att du alltid arbeta för djurens bästa.

Application and contact

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sanna Eriksson på 072-200 70 76. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till:  sanna.eriksson@anicura.se.

Välkommen med din ansökan! 

Location

Falun

Contact person

Sanna Eriksson

sanna.eriksson@anicura.se

0722007076

Application deadline 2018-08-31

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.