Dear pet owner! For your and our sake we kindly ask you with symptoms of a cold to postpone your visit. Read more here

Legitimerad djursjukskötare till akuten/IVA


About the job

Vi söker en legitimerad djursjukskötare till vår akutmottagning/intensivvårdsavdelning. I tjänsten ingår kvälls- och helgpass och du alternerar mellan de två avdelningarna. I arbetsuppgifterna ingår triagering av våra akutpatienter samt monitorering, omvårdnad och behandling av våra inneliggande patienter. Detta innebär att du ska kunna arbeta självständigt, ha många bollar i luften, kunna prioritera, vara serviceinriktad och alltid arbeta för djurens bästa. Vi ser gärna att du är en lagspelare som inte tvekar över att rycka in där det behövs.

Your profile

Du är legitimerad djursjukskötare, gärna med några års yrkeserfarenhet som har ett genuint intresse av att arbeta i team, leverera hög kvalitet och att möta djurägare. Det är meriterande om du har erfarenhet av akut- och intensivvård. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga för oss. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som djursjukskötare och vi vill utveckla den ännu mer.

Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Application and contact

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Heléne Kristensson på 08-505 303 49 eller HR-chef Erika Kalmér på 08-505 303 41. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se senast den 15 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan!

Contact person

Helene Kristensson

helene.kristensson@anicura.se

08-505 303 49

Application deadline 2017-10-15

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.