Dear pet owner! For your and our sake we kindly ask you with symptoms of a cold to postpone your visit. Read more here

Legitimerad djursjukskötare med anestesikunskap


About the job

Vi söker en legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av anestesi till operationsenheten. Som medlem av operationsteamet kommer du att tillhöra ett målinriktat, erfaret och dedikerat team som ständigt vill utveckla sig själva och rollen som legitimerad djursjukskötare. 

Your profile

Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll och som triggas av utmanande fall. Du är legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av anestesi och har ett genuint intresse av att arbeta i professionella team och leverera hög kvalitet. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt, även i stressiga situationer, är viktiga för att du ska trivas hos oss.

Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Application and contact

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Mikko Eneberg 072-220 57 85. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se senast den 15 oktober 2017.

 

Välkommen med din ansökan!

Contact person

Mikko Eneberg

mikko.eneberg@anicura.se

072-220 57 85

Application deadline 2017-10-15

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.