Bli kommunikations- och marknadschef på sveriges modernaste djursjukhus


Om jobbet

AniCura erbjuder högkvalitativ djursjukvård på 200 orter i Europa och företagets 4000 passionerade medarbetare behandlar varje år 2 miljoner patienter. I Jönköping Group ingår Djursjukhuset i Jönköping, Djurkliniken i Nässjö och Veterinärhuset i Värnamo. 

VI ÄLSKAR VÅRA JOBB, VI SOM JOBBAR HÄR. Vi har en gemensam passion för vår verksamhet och drivs av att erbjuda den bästa djurvården och servicen till våra kunder och patienter. Det är speciellt att arbeta på ett djursjukhus. Det är en pulserande dygnet-runt-öppen verksamhet där ingen dag är den andra lik och utvecklingstakten i vårt företag är hög. Vår verksamhet växer och vi bygger sveriges modernaste djursjukhus på Hedenstorp i Jönköping. 

Din profil

 VI SÖKER dig som ska ansvara för det strategiska och operativa arbetet inom intern- och extern kommunikation samt marknadsföring. Du kommer bland annat att ansvara för innehållet i våra kommunikationskanaler, vår marknadsföring och kundnöjdhetsuppföljning samt vara projektledare för ett antal strategiska projekt. Du kommer ingå i ledningsgruppen för Jönköping Group och samarbeta med kollegor vid systersjukhusen inom AniCura samt den koncerngemensamma kommunikations- och marknadsavdelningen.

 Vi söker en driven lagspelare med stor social kompetens och vilja att prestigelöst arbeta med många olika saker. Du måste vara en person som gillar att bygga nytt, utveckla och nå mål. Digitalisering är ett intresse och du är lika bekväm med att leda seminarier som att skriva vassa texter på svenska och engelska. Du ser möjligheter, tänker i nya banor och är bra på att bygga nätverk. Du tycker det är roligt att ingå i en stor internationell koncern, men ser samtidigt det fina med att utveckla den lilla kliniken. 

 VI ÖNSKAR ATT DU SOM SÖKER HAR: 

  • Examen inom marknad/kommunikation
  • Minst fem-tio års yrkeserfarenhet inom området.
  • Erfarenhet av att arbeta strategiskt och ingå i verksamhetsledning.
  • Erfarenhet av att leda strategiska projekt.
  • Kunskap om att utveckla och äga processerna kring kundkommunikation och klagomålshantering.
  • Erfarenhet av presskontakt och vana vid att arbeta med känsliga/sekretessbelagda uppgifter.

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via mail till jonkoping.jobb@anicura.se

Skriv titeln på tjänsten i ämnesraden. Kontakta oss gärna för mer information!

Plats

AniCura Djursjukhuset i Jönköping

Jönköping

Sverige

Kontaktperson

Ulrika Rosander

ulrika.rosander@anicura.se

072-4541266

Sista ansökningsdag 2018-08-09

Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.