Dear pet owner! For your and our sake we kindly ask you with symptoms of a cold to postpone your visit. Read more here

Erfaren djurvårdare till operationsenheten


About the job

Vi söker en erfaren djurvårdare som ska arbeta med kvalificerad djursjukvård med inriktning katt och hund på vår operationsavdelning. Du kommer att arbeta i team med veterinärer, legitimerade djursjukskötare och andra djurvårdare. Dina arbetsuppgifter består av allt från generell omvårdnad av djuren till assistans vid operationer. Arbetstiderna varierar och kan ske dagtid, kvällar och helger. 

Your profile

Du är djurvårdare, gärna med D9-kompetens, och har minst tre års erfarenhet av att arbeta med djursjukvård eller motsvarande. Rätt kandidat har ett genuint intresse av att arbeta i team och att leverera hög kvalitet. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt, även i stressiga situationer, är viktiga för att du ska trivas hos oss. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som djurvårdare och vi vill utveckla den ännu mer.

Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Application and contact

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Mikko Eneberg på 072-220 57 85. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se senast den 15 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan!

Contact person

Mikko Eneberg

mikko.eneberg@anicura.se

072-220 57 85

Application deadline 2017-10-15

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.