Dear pet owner! For your and our sake we kindly ask you with symptoms of a cold to postpone your visit. Read more here

Avdelningschef till AniCura Regionsjukhuset Bagarmossen


About the job

Är du en trygg ledare med erfarenhet av akut/IVA eller mottagningsarbete från djursjukhus eller humanvården? Vill du arbeta på ett djursjukhus som befinner sig i en fas av tillväxt och utveckling? Då kan detta vara en roll för dig! Vi söker nu en erfaren och trygg avdelningschef för vår akutavdelning, poliklinik samt intensivvårdsavdelning.

Avdelningschefen arbetar operativt och strategiskt med planering, ledning, prioritering samt utveckling av verksamheten. Tillsammans med ansvarig veterinär och gruppledare driver du löpande förbättringsarbeten på avdelningarna. I rollen har du personalansvar för ca 40 legitimerade djursjukskötare och djurvårdare samt två gruppledare. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i djursjukhusets ledningsgrupp.

Your profile

Vi tror att du idag arbetar på ett djursjukhus eller inom humanvården och är legitimerad djursjukvårdare eller sjuksköterska. Du har erfarenhet av att arbeta med smådjursjukvård på ett medelstort till större djursjukhus eller inom humanvården samt några års erfarenhet som chef/ledare. Du är trygg i din roll och drivs av att utveckla individ och verksamhet. Som person är du samarbetsvillig, ansvarstagande, målorienterad och lojal. Du känner dig bekväm med vår värdegrund: Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och Omtanke, Kompetens och Utveckling, Rakt och Ärligt.

Application and contact

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är i en fas av tillväxt och utveckling. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på den resan och göra AniCura till ett naturligt första val för kunderna. I lokalerna, med Nackareservatet om knuten, arbetar runt 150 personer varav drygt 40 är veterinärer. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ewa Börjesson på 070-315 22 56 eller HR-chef Erika Kalmér 070-555 15 21. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag den 10 september 2017.

Välkommen med din ansökan!

Contact person

Ewa Börjesson

ewa.borjesson@anicura.se

070-315 22 56

Application deadline 2017-09-10

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.