AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker legitimerad veterinär


About the job

Nu söker vi en legitimerad veterinär, gärna med Steg 1-kompetens och med intresse för medicinska patienter. Du ska i huvudsak arbeta med medicinska utredningar på vårdavdelning och poliklinik. Med rätt kvalifikationer kan även arbete på vår intensivvårdsavdelning ingå. Du kommer att hjälpa till med diagnosticering och behandling av många utmanande och intressanta patienter. Tjänsten innebär viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger.

Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Kompetens-utveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

Your profile

Vi söker dig med några års erfarenhet, gärna med Steg 1-kompetens, och med intresse för medicinska patienter. Som person är du en ”doer” som gillar att arbeta i team och skapa högkvalitativt resultat tillsammans. Du behåller ditt lugn och förmågan att prioritera även i utmanande situationer.

Application and contact

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta veterinärchef Anja Kanold, på tel 08-505 303 62. Facklig representant är Elin Ankarbäck-Agah, SVF, på tel 08-505  303 57. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se. Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan!

Contact person

Anja Kanold

anja.kanold@anicura.se

08-505 303 62

Application deadline 2017-10-01

By submitting an application, I agree that my data is registered and processed for recruitment purposes under these terms and conditions.