Webinar: När elektrolyterna flaggar rött – ur ett sköterskeperspektiv

Välkommen att anmäla dig till ett kostnadsfritt webinar om elektrolytrubbningar!

Få grundläggande förståelse om elektrolyter samt praktiska tips av leg dss Lisa Sundström om säker provtagning och analys samt vad som är viktigt att tänka på när elektrolyterna flaggar rött på blodprovet. 

Föreläsare är Lisa Sundström, legitimerad djursjukskötare, certifierad inom akut- och intensivvård. Föreläsningen går att se i efterhand för den som anmält sig till utbildningstillfället. Föreläsningen hålls på svenska, och riktar sig till djursjukskötare och djurvårdare.

namnlost18986.jpg

Inbjudan är öppen för deltagare från Sverige, Norge och Danmark.

Bokning

För att anmäla sig till webinaret, börja med att välja antal personer i bokningsalternativet nedan. Därefter fyller du i dina personuppgifter, email adress och svarar på frågorna. För att slutföra din bokning, tryck på knappen "Boka" i slutet. Bekräfta din registrering genom att trycka på knappen "Bekräfta" i pop-up rutan. Inom några minuter får du en bokningsbekräftelse skickad till din email, följ länken i e-post för att slutföra din bokning. När du har gjort det får du ett annat email med kvitto för webinaret. Först när du har fått ett kvitto är du anmäld. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på education@anicuragroup.com

Frågor

Kontakta education@anicuragroup.com om du har några frågor.

 

Välkomna!

 


About this course

-

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.