Inspirationskväll tillsammans med AniCura och Aron Anderson

AniCura tar initiativet till regelbundna inspirationskvällar där vi bjuder in inspirerande föreläsare och bjuder upp till branschmingel.

Den första inspirationskvällen äger rum den 24 november och denna gång riktar vi oss till veterinärer. Kom och mingla med en kollega! 

 

Bjud med en branschkollega

Vi ser gärna att du bjuder med dig en eller flera veterinärkollegor utanför AniCura då våra förhoppnigar är att skapa ett inspirerande branschmingel i Stockholm. Du väljer själv vem eller vilka du vill bjuda med dig och du ansvarar för att anmäla dig och dina veterinärkollegor nedan. 

 

Lyssna på Aron Anderssons gripande och humoristiska föreläsning!

Redan vid 25 års ålder har Aron Anderson hunnit med att få cancer fyra gånger, vara med på fyra Paralympics i tre olika sporter, vinna 10 JVM guld i friidrott och bli den förste man någonsin att bestiga Kebnekaise i rullstol.

När Aron strax skulle fylla 8 år förändrades hans liv totalt. Han gick från att vara en helt vanlig liten sportintresserad kille till att på sin 8e födelsedag få sin första cellgiftsbehandling mot en elakartad cancertumör.

Ett drygt år senare var Aron frisk från cancern men hade av sviterna från sjukdomen hamnat i rullstol. Att hamna i rullstol var för Aron som att få börja leva på nytt. Han fick möjlighet att börja idrotta igen och komma tillbaka till livet.

I en gripande och humoristisk föreläsning berättar Aron om hur han har vänt motgång till framgång och tagit revansch på livet. Aron var nominerad till priset Årets talare 2016 - Genombrott.

Idag lever Aron som elitidrottare och har flera Paralympics samt många mästerskapsmedaljer i bland annat friidrott på sin meritlista. Förutom att idrotta på högsta nivå är han även ambassadör för Barncancerfonden och jobbar mycket med att bidra till deras viktiga arbete med att utrota barncancer. 2016 blev Aron programledare för Lilla Sportspegeln i SVT.

 

 

Vi bjuder på tilltugg och dryck!

Begränsat antal deltagare så först till kvarn! Du anmäler både dig och de du bjudit med dig till eventet senast 16 november. 

Har du ingen branschkollega att ta med så är du självklart varmt välkommen ändå.

Välkommen!

Karin Lagerstedt, Erika Kalmér, Ewa Wallman och Linda Edling

 

Anmälan

Här nedan anmälder du dig och din vän/dina vänner till eventet. 

Genom anmälan samtycker du till att personlig information (namn och mailadress) delas med eventorganisatören. 

About this course

Kungsgatan 70, 111 20, Stockholm

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.